Nieuws/activiteiten per 24 juni

30ste Koegras Judo Toernooi groot succes. (foto’s)

Afgelopen zaterdag is voor de 30ste keer het sterk bezette Koegras judo toernooi georganiseerd door het Budocentrum Julianadorp. Met meer dan 350 Judoka’s was het toernooi een sportief succes. 
 
Judoka’s uit het hele land en in alle verschillende leeftijd- en gewichtscategorie├źn hebben hebben zich gemeten op de 30ste jubileum versie van dit onderhand breed bekende judo toernooi. Voor verschillende Judoka’s waren er niet alleen prijzen te verdienen en ervaring op te doen, maar ook punten te halen voor de zwarte band. Dit was dan ook terug te zien op de mat, waar met veel passie en stijl gevochten werd. 
 
Scholen uit heel Noord Holland en enkele verenigingen uit het oosten van het land, Gelderland, Limburg en Zuid Holland hebben deze dag weer samen tot een succes gemaakt! 
 
De sfeer en stemming was de hele dag uitstekend te noemen, op een dag waar alle niveaus en leeftijden met elkaar mengde.
 
Speciale dank gaat uit aan Instructie op maat voor het sponsoren van het Rode kruis Den Helder en Oostwoulder Tank en Silobouw, voor het uit handen nemen van veel tilwerk.