Nieuws/activiteiten per 24 juni

Geweldig geslaagd BBQ feest!

15 september 2019

Op 15 september j.l. organiseerde de activiteitencommissie en enkele leden van het bestuur van BCJ een geweldig geslaagd BBQ feest voor alle budoka’s tot 16 jaar van de vereniging.

De opkomst was enorm en het leuke ervan was dat de kinderen elkaar fantastisch konden vermaken en er een gezellige sfeer ontstond. Alle budosporten bij elkaar en samen eten.

Er was genoeg keus aan vlees, salade, sauzen en drinken.
De kantine was ingericht als een huiskamer werd er gezegd door sommige kinderen, en voelden zich erg op hun gemak.

Buiten werd er gebakken, binnen werd er gegeten. om toch een beetje toezicht te hebben waren er vrijwilligers die met het bakken hielpen omdat we toch voorzichtig moesten zijn.

Een hoogtepunt was de vuurkorf die Jeroen Jansen meegenomen had met een grote bak met brooddeeg.
Hier konden de budoka’s hun eigen broodje bakken aan een grote stok. Een feest natuurlijk.
Later werd er ook nog popcorn gebakken.

Tegen half 5 mochten de ouders hun kinderen weer ophalen, maar omdat er nog veel vlees over was, nodigden wij hen uit om lekker mee te eten, wat sommige ouders ook met plezier deden.
Rond 5 uur, half 6 gingen de meeste kinderen en hun ouders weer voldaan naar huis .

Wij als organisatie kregen vele complimenten voor deze middag, en dit nodigt dan ook weer uit tot meerdere evenementen onder de budoka’s en ….hun ouders.

Ik wil langs deze weg Martin, Jeroen, Johan,Rene en Eric bedanken die deze gezellige middag tot een succes gemaakt te hebben met hun inzet.

Ook de budoka’s wil ik bedanken, want jullie hebben samen zonder enig probleem deze middag tot een fantastisch samenzijn gemaakt.

Op naar het volgende feestje,

Annemarie Couwenberg